Användarvänlighet och kvalitet - bild och ljud

Hej igen!

Nu har jag använt kameran under ett par veckors tid. Rent spontant känns det som att det har tagit väldigt lång tid att lära sig hur kameran fungerar men när man väl har lärt sig är det inte några problem att använda den. Det är framförallt enbart ett knapptryck från att filma eller att ta en bild. Väldigt smidigt!

Vad tycker jag om bildkvalitet och ljudkvalitet?

Rent spontant tycker jag att stillbilderna blir ganska skarpa.även om det kanske inte är att jämföra med en vass digitalkamera. Helt klart godkänd kvalitet. Gällande skärpan i bilderna har jag ungefär samma uppfattning när man använder filmkameran. Bilderna blir helt okey och jag tycker även att ljudet blir förvånansvärt bra. Jag vill även påpeka, som något positivt, att kameran hänger med när man svänger runt. Bilden "laggar" inte och det blir inte heller ryckigt (jämför om man filmar med en mobilkamera då bilden kan studsa rätt rejält vid mindre rörelser).

Mitt stora problem hur jag laddar upp filmer på nätet. Den medföljande programvaran är inte direkt användarvänlig, det är min uppfattning i alla fall. Förhoppningsvis kan jag lägga ut någon av mina filmer senare ikväll!

/N